Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Rendelés
Korábban is sok ember oldalára készítettem rendelést, így ha esetleg segítségre lenne szükséged, nyugodtan jelezd.

A rendeléshez szükség van:
- Oldalad nevére és elérhetőségére
- Mit szeretnél rendelni
- Milyen elrendezést kérsz, méreteket említsd
- Csatolj-linkelj esetleg képet, ha konkrét képből szeretnéd

1 hozzászólás
Idézet
2018.03.20. 17:01
Little Fox

- Oldalad nevére és elérhetőségére
//fox-critics.gportal.hu

- Mit szeretnél rendelni
Css kód és design, ami természetesen passzol hozzá. A design fejléc (nem kell menüs), illetve háttér legyen. Még annyi kérésem lenne, hogy legyen tavaszias a színvilága.


- Milyen elrendezést kérsz, méreteket említsd
A méreteket rád bízom, de ne legyen túl nagy. Középre igazított kinézetet szeretnék :)


- Csatolj-linkelj esetleg képet, ha konkrét képből szeretnéd
Egy Kettő Három


Válasz:

Szia! 
Bevallom kicsit bajban voltam a képekkel, mert nehezen fértek össze kinézetben. De készítettem neked egy fejlécet belőlük. :) Azért engedelmeddel egy másik fejlécet is csatolok, és a css mindkettőhöz illik.

Letöltés és kép megnézése

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!